Funktionskoder

Funktionskoder kan användas för att skapa era egna skräddarsydda funktioner, som nås med en enkel kod från din telefon. Skapa t ex kortnummer till viktiga telefonnummer, bli automatiskt inloggad som admin i konferensen och slå på inspelning samtidigt osv. (T ex: Slå [*] [1] för att avlyssna röstbrevlåda, eller så att era kunder enkelt kan komma till receptionist genom att slå 100, etc.)

Interkomgrupper

Ungefär som jaktgrupp, fast alla som svarar hamnar i en konferens. Slå en kod för Interkomgruppen och alla blir uppringda samtidigt och kan prata tillsammans i ett konferenssamtal.

Svarsgrupper

Används om ni vill kunna flytta ett inkommande samtal till ens egna telefon. Ex: Det ringer i Anna's telefon, men Anna är inte där. Björn lyfter luren på sin telefon, slår ** och det inkommande samtalet flyttas till Björns telefon. Anna och Björn måste ligga i samma svarsgrupp.

 

Internationellt nummer

Telefonnummer i ett annat land än Sverige. Har ni kontor eller affärskontakter i andra länder? T ex USA, Canada, Norge, Nederländerna etc. Låt medarbetare, kunder eller leverantörer ringa billigt till er i Sverige från sitt land, genom ett för dem lokalt nummer. Vi kan leverera lokala telefonnummer till er i hela världen.

 

Mitt Funtelo

Ta total kontroll över ditt abonnemang! Med Mitt Funtelo har ni möjlighet att uppdatera tjänster själva och styra hela er växel med hjälp av marknadens enklaste webgränssnitt.

Ni kan t ex enkelt själva med en knapptryckning skapa ett nytt telefonnummer eller telefonlinje, ny konferens, växel etc på ett par minuter, även när vi har stängt. Ni får numret och lösenordet på en gång och kan börja ringa med ert nya telefonnummer på en gång - kostnaden kommer automatiskt läggas till på nästa faktura. Ni har tillgång till rapportsystem och kan se alla nummer som ringts, vem har ringt, missade samtal under dagen som ni vill följa upp, få fram alla fakturor som är sparade i systemet, lyssna på inspelade säljsamtal, meddelanden, läsa eller skicka e-fax och mycket mer.

 

Call Back

Ni ringer till ett Funtelo-nummer, det tutar upptaget och du lägger sedan på. Efter några sekunder ringer systemet upp dig och ber dig slå in din pinkod. Därefter kan du ringa till hela världen med Funtelo:s låga priser, utan att ens ha ett personligt abonnemang! Har du slut på pengar på din telefon? Det gör inget, systmet ringer upp dig och ger dig möjlighet att ringa ändå och kostnaden för samtalet hamnar på företagets nästa faktura.

Perfekt för personner ute på fältet då detta garanterar att man alltid kan ringa, ringa billigt, har högsta ljudkvalitet - även om det är dålig uppkoppling på mobilens surf.

 

Screena anonyma samtal

Gör så att ni kan få reda på vem som ringer, innan ni väljer att svara - även om den som ringer till er ringer med dolt nummer.

 

e-Fax

Varför köpa en fax för flera tusen kronor när ni kan ta emot fax på ert Funtelo-nummer? Läs era mottagna fax online på "Mitt Funtelo" eller få dokumenten till er epost vart ni än är i världen kostnadsfritt. Skriv ut bara efter behov, så sparar vi naturen och en massa paparsarbete och administration.

 

Konferenssamtal

Tycker ni 3-partsamtal inte räcker till för er? Vill ni ha ett eget konferenssystem för 10, 30 eller 100 personer samtidigt? Inget problem - med Funtelo Konferensen kan ni ha stora ledningsmöten, säljutbildningar och kundmöten och presentationer - utan att behöva resa land och rike runt!

Funtelo Konferensen är mycket kostnadseffektivt sätt att skapa bättre samarbete i gruppen till en låg kostnad, samt spara pengar och tid på resor och bespara miljön samtidigt.

 

Funtelo Call-U-Back

Med Funtelo Call-U-Back så behöver era kunder inte stå i kö. Kunden knappar bara in sitt telefonnummer som han/hon vill bli uppringd på så ringer systemet upp kunden automatiskt så fort nästa support medarbetare är ledig. Kunden behåller sin plats i kön men slipper vänta och kan göra annat under tiden!

 

Funtelo samtals-statistik

Funtelo samtals-statistik ger er fullständig information om er växel. Ni kan t ex se hur många och vilka medarbetare som är inloggade i växeln, när ringer era kunder er mest mm.

 

Funtelo Live telefonist

Vi besvarar era samtal! Öka er service och tillgänglighet med Telefonist på distans. Istället för att anställa en receptionist på heltid, vilket kan kosta en hel del och skapar förpliktelser, så kan ni för en liten månadskostnad, få en levande person som svarar i er växel hela dagen - och den receptionisten sitter hos oss. Vi ser att samtalet kommer via er och svarar enligt ert eget välkomstmeddelande eller talmal och kopplar samtalet till rätt avdelning eller personal hos er. En mycket uppskattad tjänst bland dem som vill få en Live känsla av personal att prata med, istället för en inspelning i växeln.

 

.

KONTAKTINFORMATION

Funtelo Telecom
Box 1148
114 79 Stockholm
Sweden

Växel 08 – 525 01 200
Fax 08 – 525 01 200

 

BANK & BETALNING

FUNTASTIQ AB / FUNTELO
Org/moms nr 556890-7066
Företaget innehar F-skatt

BankGiro 869-9332
Konto 8327-9, 923 487 057-5
IBAN: SE4480000832799234870575