Starta er egen Funtelo Franchise

Vill du vara egen företagare – men inte ensam?


Vill du satsa på en färdigutvecklad, fullt fungerande teknisk lösning och ett beprövat koncept, hellre än att behöva uppfinna allt själv och satsa miljoner i utveckling, på något som du ändå inte vet om det kommer att fungera i slutändan?

Spara en massa tid och enoma investeringar och satsa istället på vårt nyckelfärdiga koncept i världsklass. Kom igång redan idag och skriv in kunder och tjäna pengar, istället för om några år.


Fördelen med att du är en Funtelo Franchise-tagare är att du gynnas av all vår centrala utveckling och marknadsföringskampanjer, utbildningar och material och där ni blir tilldelade kunder för er tilldelade region från våra centraliserade marknadsföringskampanjer.


Ni blir inbjudna till FUNTELO UNIVERSITY där ni blir upplärda på alla hemligheter med att driva ert telecom franchise från Funtelo – så framgångsrikt som möjligt.


Vi tillhandahåller topputbildningar inom effektiv:

 

  • organisering
  • rekrytering
  • kundanskaffning
  • marknadsföring
  • support
  • uppföljning
  • avancerad försäljningskunskap mm


Ni kan också bli er egen virtuella operatör med ert eget varumärke via Funtelo. Men då vinner ni inte synnergieffekter av vår centrala marknadsföring och blir inte tilldelade kunder från Funtelo centralt, utan får göra all marknadsförings själva för ert varumärke och införskaffa alla kunder själva. Detta alternativ passar bäst för ett etablerat företag som redan har en kundbas att sälja en ytterligare mervärdestjänst till och som har mycket erfarenhet inom alla de punkter vi utbildar om ovan.

 

Om ni startar utan en kundbas kan det vara särskilt fördelaktigt att starta ett Funtelo Regionkontor eller en Funtelo Store, som en Funtelo frachisetagare.

Kontakta oss idag – så kan ni vara igång imorgon.

Välkommen till Funtelo Telecom – ledaren inom IP-telefoni och företagstjänster!

 

.

KONTAKTINFORMATION

Funtelo Telecom
Box 1148
114 79 Stockholm
Sweden

Växel 08 – 525 01 200
Fax 08 – 525 01 200

 

BANK & BETALNING

FUNTASTIQ AB / FUNTELO
Org/moms nr 556890-7066
Företaget innehar F-skatt

BankGiro 869-9332
Konto 8327-9, 923 487 057-5
IBAN: SE4480000832799234870575